Mala Duba

Mjesto Mala Duba, najbolji je primjer turističkog odredišta uz samo more, na čiju je ljepotu svoj najveći utjecaj i doprinos dala sama priroda. Svjetlucave plaže uslijed bljeskanja bijelih kamenih oblutaka u vječnoj povezanosti sa suncem i morem, već na prvi pogled stvaraju viziju zemaljskog raja s neodoljivim porivom da im se prepusti svatko tko je jednom na njih kročio. Nestvarnosti prizora bjeline plaža zaogrnutih sjenama stoljetnih borova koje pozivaju na sanjarenje, i nijansiranog plavetnila mora koje se na obzorju pretače u nebo, svakako doprinosi i idejno rješenje prirode koja je Malu Dubu sa sjeverne strane okružila veličanstvenim planinskim masivom Biokovo, dok je sa južne strane domet pogleda usmjeren na impresivne srednjodalmatinske otoke Brač, Hvar i Korčulu i poluotok Pelješac.

Kamena postojanost Biokova, s najbližim vrhom Sutvid s nadmorskom visinom od 1160 metara, nadmoćno stremeći prema nebu, dominantno se nadvisuje nad morem u nerazdvojivom zagrljaju sa šapatom morskih valova u svome podnožju, s vječnom težnjom da u svojim stijenama zadrži njihov šum. Čežnjiv pogled koji puca na otok Hvar, udaljen svega 4,5 km, neizostavno poziva na plovidbu. Ali i na pustolovinu.

Smještaj u Apartmanima Boban, svakako će vam priuštiti odmor s kojeg ćete nedvojbeno ponijeti puno dobrih dojmova, bilo da se odlučite za miran okrepljujući obiteljski ugođaj ili za dinamičniji ritam birajući sadržaje prema vlastitom ukusu iz cjelokupne turističke ponude svojstvenih za Makarsku rivijeru. Mogućnosti izbora nudističkih plaža, sportskih aktivnosti, krstarenja brodom, planinarenja po Biokovu, animacije noćnog života i nezaboravnog provoda, ostaje na Vama, stoga učinite si odmor po svojoj mjeri.

Sam objekt u kojem se nalaze Apartmani Boban, u svakom će slučaju doprinijeti da osjetite stvaran predah od svih obveza. Tome u prilog neizostavno ide činjenica da su apartmani ukusno i funkcionalno opremljeni s brižnošću domaćina u želji da se osjećate kao u svojoj kući. Tu domaćinsku brižnost osjetit ćete i u samom vanjskom okruženju apartmanske kuće, jer ćete rado popiti kavu na terasi ispod prirodne tende od krošanja kivija s pogledom na more, ili odmoriti oči na stablima mandarina, maslina i smokava. Terasa je predviđena i za pripremu roštilja a svakako ćete najduže pamtiti okus onoga roštilja kojeg će vam pripremiti sam domaćin.

Apartmanski objekt s pripadajućim garažama i parkirnim mjestima je u neposrednoj blizini mora. Tehnička opremljenost apartmana, uključujući i internetski priključak je sastavni dio apartmanskog sadržaja. Nećete pogriješiti ako se na adresu Apartmana Boban, zaputite već u svibnju ili dođete na kraju sezone koja traje sve do kraja listopada, jer je za Malu Dubu upravo karakteristično toplo ali nadasve dugo ljeto. Na vama je samo da rezervacije obavite pravodobno a sve ostalo ostaje da osobno doživite i proživite a mi vam to jamčimo našom tradicijom dobrog domaćina, jer znamo što nudimo.

vrh